ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

prof-mohammadi.ir

مجموعه ۱

مجموعه ۱ (31)

طبقه بندي هاي فرزند

بر هیچکس پوشیده نیست که اساس و قوام «انقلاب اسلامی» و «نظام جمهوری اسلامی» بر 3 پایه مشارکت توده های مردم رهبری ولایت فقیه و مکتب حیات بخش اسلام ناب محمدی بوده و خواهد بود.

اینک که 46مین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را پشت می گذاریم و مروری بر حوادث و تحولات دوران 45 ساله گذشته می نماییم، اثبات می کند که علت خنثی شدن همه توطئه های دشمنان انقلاب اعم از جنگ ها، کودتاها، ترورها و فتنه های گوناگون تنها بعد از عنایت الهی مشارکت و حضور گسترده مردم در صحنه بوده و با حضور فعالانه خود همه این توطئه ها را خنثی کرده اند، به همین دلیل دشمنان با شناخت ارگان سه گانه قدرتمند انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی همه توجه خود را به این 3 پایه نموده اند و موجب تضعیف آنها شده اند و مراتب هستند که ببیند چه زمانی شرایط برای ضربه زدن به آن عوامل فراهم می گردد از جمله مشارکت عمومی در راهپیمایی ها و انتخابات معیار بسیار مهمی از نمود استحکام رکن مشارکت مردمی و وفاداری به اصول انقلاب و نظام جمهوری اسلامی می باشد.

فراموش نمی کنم که در یکی از راهپیمایی های 22 بهمن که صدام هم تهدید کرده بود که تجمع مردم را بمباران خواهد کرد، جمعیت فوق العاده زیادی در مسیر راهپیمایی و میدان آزادی جمع شده بودند به طوریکه هیچ نقطه ای از مسیر خالی نمانده بود.

یکی از خانم ها در جواب پلیس که گفته بود اگر می خواهی جایگاه را ببینی بهتر است در این مکان حضور پیدا کنی حواب دندان شکنی به او داد و گفت من چکارم به جایگاه من آمده ام تا آن نقطه ای را پر کنم در بیان این فرد 10ها فلسفه وجود دارد که یک فرد انسان نمی گوید حضور و مشارکت یک فرد چه تاثیری خواهد داشت بلکه می گوید حضور من و امثال من معنای پر کردن نقطه هایی بی شمار و شکل دهنده طبیعت فوق العاده زیاد می باشد.

همانطور که اشاره شد مشارکت در انتخابات که هفته دیگر آغاز خواهد شد به معنای حضور گسترده مردم و وفاداری آنها به نظام و همچنین مایوس کردن دشمنان است.

طبیعتاً دولتمردان ما و به ویژه دیپلمات های وزارت امور خارجه با قدرت بیشتر در صحنه روابط بین الملل حضور پیدا کرده و از حقوق و منافع ملی کشور دفاع خواهند کرد چرا که پشتیبانی و مشارکت ملت در انتخابات به دیپلمات های ما اهرمی را خواهد داد که با آن اهرم می توانند در مذاکرات و دادستدهای خود قدرتمندانه تر پیشرفته و دوستان انقلاب را خوشحال و دشمنان آنرا مایوس کنند.

یکی از مشکلات مهم قدرت­ های استکباری و استعماری این است که همواره تصور می کنند با توجه به قدرت نظامی که در اختیار دارند می­ توانند در هر کجای دنیا و در هر شرایطی بر علیه هر قوم و ملتی با استفاده از زور، خواسته ­های خود را تحمیل کنند. این­ها بر این عقیده هستند که حق با زور به دست می ­آید؛ به اصطلاح از لوله توپ بر می­ خیزد.

آمریکایی­ ها خیلی زود شکست سنگین خود را در ویتنام، افغانستان و عراق فراموش می ­کنند و یا اینکه برای آن شکست­ های سنگین دلایل و توجیهات مضحکی سرهم می کنند.

حمله هوایی اخیر آمریکا و انگلیس علیه ملت مبارز یمن از جمله همین حمایت­ ها و تصمیم­ گیری می­ باشد. آنها فراموش می­­ کنند که همین ملت، با وجود بمباران نقاط کلیدی، به مدت 7 سال در مقابل ائتلاف همه ­جانبه به رهبری «عربستان­ سعودی و با حمایت قدرت­ های غربی»، توانستند پیروز میدان باشند و در عوض قدرتی سهمگین به نام «انصرالله» در این کشور به جای گذاشتند.

آمریکایی­ ها تصور می ­کردند که با بمباران هوایی چند نقطه استراتژیک در یمن، می­ توانند یمنی­ ها را به جای خود نشانده و از «تنگه باب‌المندب» علیه رژیم اسرائیل باز دارند و احمقانه نتوانستند بفهمند که ملت یمن از دیرباز برای دفاع از سرزمین و ارزش­ های دینی خود، معتقد به «قیام با شمشیر» بوده ­اند و نه تنها از تقابل با قدرت­ های استکباری ترسی نداشند بلکه؛ از آن اسقبال هم می ­کند و این موضوعی است که در بیان رهبران انصارالله بعد از حمله آمریکا در بیانشان به وضوح دیده می­ شود. این اشتباهات و حماقت­ های قدرت­ های استکباری در تاریخ تکرار شده و بعد از این هم خواهد شد.

بنا بر فرموده امام سجاد (ع): «الحمد لله الذی جعل اعدائنا من الحمقاء» خدا را شکر که دشمنان ما را احمق آفرید.

در حالیکه افکار عمومی جهان و به ویژه در آمریکا و بسیاری از دولت­ های غربی به حمایت از رزمندگان مظلوم فلسطینی بر خواسته ­اند، دولت جنایتکار آمریکا ذلیلانه «قطعنامه شورای امنیت» را که درخواست آتس بس دائمی کرده بود را برای بار دیگر وِتو کرد!

این اقدام دولت آمریکا که بر خلاف خواسته اکثریت مردم آن صورت گرفت، نشانه نفوذ و سلطه لابی صهیونیست ­ها در ساختار تصمیم­ گیری این دولت می­ باشد. به عبارت دیگر، نظام سیاسی حاکم در آمریکا بیش از آنچه که به منافع مردم آمریکا و حتی منافع حزب حاکم بر این کشور توجه کنند، به منافع گروه افراطی و تندرو در داخل رژیم اشغالگر قدس اهمیت می ­دهد.

گروه ­های افراطی که سرنوشت خودشان را در «نابودی غزه و نسل­ کشی مردم بی­ گناه غزه» می ­دانند، در حال حاضر توسط فردی دیوانه مدیریت می­ شود که فقط به فکر موقعیت و موجودیت خودش است.

تردیدی نیست که نتیجه این جنگ نامتقارن هر چقدر هم که طول بکشد به نفع «رزمندگان حماس» خاتمه خواهد یافت و در آن صورت نه تنها منجر به «سقوط دولت افراطی نتانیاهو» خواهد شد بلکه منجر به فروپاشی رژیم جعلی اشغالگر قدس خواهد گردید و این امری محتوم و قطعی خواهد بود اگرچه؛ با تلفات سنگین غیر نظامیان برای جبهه مقاومت هزینه نسبتاً سنگین نیز خواهد داشت ولی خدا با مقاومت است و پیروزی نهایی با آنهاست.

پس از مرور حوادث و اتفاقات بعد از «طوفان الاقصی می تواینم اینک ارزیابی خوبی از جنگ رژیم صهیونیستی با حماس داشته باشیم. این ارزیابی در ابعاد مختلف رسانه­ ای، افکار عمومی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی می­ تواند مورد بحث قرار گیرد:

$11)    در بعُد رسانه ­ای بر خلاف اینکه رژیم صهیونیستی و لابی ­های یهودی بر امپراتوری رسانه ­­ای جهان اعم از دیداری، شنیداری و مطبوعاتی داشته ­اند و آنطور که مایل بودند واقعیت­ ها و حقایق جهان را به صورت جعلی به خورد مردم جهان می ­دادند، با شکل­ گیری فضای مجازی و امکان ارائه حقایق و نظریات مقابل که موجب آگاهی و بصیرت عموم گردید، شکست سنگینی بر امپراتوری رسانه ­ای صهیونیست ­ها وارد آورد و انحصار آنها در هم شکسته شد.

$12)    افکار عمومی: به دنبال شکست رسانه ­ای و افزایش آگاهی عمومی از مظالم و فاجعه ­ای که روزانه توسط رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه اعمال شد؛ وجدان افکار عمومی بیدار شده و با راهپیمایی ­های گسترده خود حتی در کشورهای غربی، - از همه گروه­ ها و فرقه­ ها مسلمانان و غیر مسلمانان و حتی یهودی- علیه رژیم صهیونیستی برخواستند، که در تاریخ روابط بین­ الملل بی ­سابقه بوده و این خیزش عمومی به تدریج تاثیر خود را بر دولت­ های حاکم نیز داشته و می­ گذارد.

$13)    در بعُد سیاسی هم دولت­ های جهان که تحت تاثیر قدرت­ های بزرگ استعماری، شکل ­گیری رژیم صهیونیستی را بعد از جنگ جهانی دوم یک واقعیت انکار ناپذیری می ­دانستند و عموماً با این رژیم به عنوان یک دولت رسمی و قانونی رابطه داشتند، به تدریج روابط خود را با این رژیم قطع نموده و یا اینکه کاهش داده­ اند و حتی جالب توجه اینکه در بدنه دولت ایالات­ متحده بیش از 500 نفر از کارشناسان برجسته، مخالفت خود را با سیاست­ های حمایت ­آمیز آمریکا از رژیم صهیونیستی ابراز داشتند.

$14)    در بعُد فرهنگی، علیرغم اینکه سیاست ضد یهودی در تمدن غرب نهادینه شده بود و غرب نسبت به رژیم صهیونیستی به یهودیان احساس گناه می­کرد، شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی توسط «مجاهدینِ بدون سلاح» در مقابل رژیمی که ادعای چهارمین قدرت جهان را می­ کرد، در واقع برای تمدن غرب که خود را قدرت برتر فرهنگی جهان می ­دانست، شکست سنگینی است.

$15)    در بعُد اقتصادی، با توجه به هزینه­ های گزافی که به اعتراف خودِ رژیم صهیونیستی بیش از 50 میلیارد دلار است و با توجه به اینکه بخش اعظم نیروی تولید و کار در این سرزمین به عنوان ذخیره ارتش فراخوانده شدند و علاوه بر آن دیگر امکان استفاده از اعراب به عنوان نیروی کار نمی­ باشد و همچنین تخلیه شهرک­ های صهیونیستی از شمال و مغرب این سرزمین، در واقع می ­توان گفت که با توجه به طولانی شدن جنگ، اقتصاد این کشور رو به افول می باشد. 

$16)    در بعُد نظامی، بعد از شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی، راهبرد خود را مبنی بر نه تنها نابودی حماس قرار داد بلکه؛ سلطه کامل بر غزه را هدف نهایی خود در نظر گرفت ولی در عمل نه تنها نتوانست حتی به یک مورد از نیروهای حماس دسترسی پیدا کند بلکه با بمباران ­های بی­ هدف موجب کشتار بیش از 12 هزار نفر از زنان و کودکان فلسطینی گردید.

در پایان این یادداشت که به صورت اجمال مطالب مربوط ارائه شد، تنها مسئله اعلام نهایی پیروزی فلسطین و شکست کامل رژیم غاصب صهیونیستی مطرح است که دیر یا زود اعلام خواهد شد و بطور قطعی و نهایی می ­توان گفت که رژیم صهیونیستی بعد از این دیگر آن رژیمی که قبل از طوفان الاقصی بود نیست و قدرتی ندارد بلکه؛ سیر نزولی خود را طی خواهد کرد...

دومینوی ضد آفریقا ادامه دارد...!

به دنبال کودتاهای «ضد فرانسوی» در سه کشور «بورکینافاسو، مالی و نیجر» هم­ اکنون شاهد کودتای دیگری در کشور «گابن» هستیم و جالب این است که، همه این کودتاها با استقبال بی­ نظیر توده­ های مردمی مواجه گردیده و حال و احوال حاکم بر این کشورها بعد از کودتا، شاهد موج ضد فرانسه دولتی که بر این کشورهای صاحبِ منابع غنی و اورانیوم و نفت نزدیک به دو قرن چه به صورت مستعمره و یا استعمار نو و فرانو سلطه عجیبی داشته- می­ باشد. با این وجود، به دلیل ظلم و ستمی که استعمارگران اروپایی بر این ملت­ های قاره سیاه وارد آورده ­اند و حتی آنها را از کوچکترین امتیاز از نظر آموزشی، رشد و محروم کرده ­اند، این ملت ها اینک با یک نیاز گسترده­ ای به کمک­ های کارشناسانه و حتی حکمرانی روبرو هستند و به همین دلیل است که ملاحظه می­ گردد در بعضی از این جنبش ­ها، پرچم روسیه به اهتزاز درآمده است در حالیکه اکثریت قریب به اتفاق مردم این کشورها مسلمان بوده و نیاز به «کشورهای اسلامی ضدسلطه بیگانگان» دارند و این موقعیتی فوق­ العاده استثنایی است که «جمهوری اسلامی ایران» که همواره حامی ملت­ های مستضعف بوده، بر طبق قانون اساسی از «جنبش ­های آزادی­ بخش» حمایت کرده و بعد از آرامش و ثبات نسبی که بر این کشورها برقرار می­ گردد به کمک آنها بشتابد و آنها را چه از نظر فرهنگی و چه از لحاظ اقتصادی و آموزشی یاری نموده و یقیناً مورد استقبال آنها قرار گیرد و در عین حال، در زمینه تکنولوژی و فناوری به ویژه در استخراج و فرآوری منابع غنی اورانیوم و نفت به آنها کمک کند.

تردیدی نیست که این دومینو ادامه خواهد داشت و همه قاره آفریقا را در بر خواهد گرفت و همانطور که آمریکا لاتین با بیداری خود به مقابله با آمریکای سلطه ­گر پرداخته، آفریقا سیاه هم به مقابله اروپای سلطه ­گر خواهد پرداخت.

«به امید آن روز که همه مستضعفین جهان علیه مستکبرین عالم قیام کنند و نابودی سلطه­ گران و استثمارگران را شاهد باشیم».

صفحه1 از7