انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
- نوشته شده توسط منوچهر محمدی
- دسته: Sample Data-Articles
- انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
- حجت الاسلام رئیسی در جمع مردم کرمانشاه
- حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران
- تغییر الزامیست
- زاکانی داوطلب انتخابات ریاستجمهوری
- علیرضا زاکانی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
- دکتر زاکانی کاندیدای ریاست جمهوری دولت دوازدهم آنطور که من می شناسم
- لطفاً برای مردم انشا نخوانید
- اطلاعیه روابط عمومی جبهه مردمی
- نتایج شمارش آرا
- پیام تشکر علیرضا زاکانی از اعضای مجمع عمومی جبهه مردمی
- بیانیه رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری
- همه صفحات
بسمه تعالی
با توجه به اهمیت ویژه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و بالاخص در زمانی که تحولات فوق العاده استثنایی در سطح بین الملل و در صحنه جنوب غربی آسیا در حال وقوع است و برای روشنگری هرچه بیشتر مراجعین عزیز به این سایت تصمیم گرفته شد که ستونی مخصوص اخبار، تحلیل ها و تحولات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم مفتوح گردد.
حجت الاسلام رئیسی درجمع پرشور مردم کرمانشاه:
وضع موجود علیرغم امکانات فراوان و ذخائر و منابع و شرایط جغرافیایی مناسب نیست.
علیرغم این همه ثروت و منابع و نیروی انسانی خلاق، شاهد وضعیت نامطلوب کار و اشتغال در کشور هستیم. آیا این وضعیت شایسته دولت اسلامی است؟
اگر سه نگاه اصلاح نشود دچار مشکل خواهیم شد. یک نگاه به مردم و دوم نگاه به منابع و سوم نگاه به بیگانه که بیاید مشکلات ما را حل کند.
معطل گذاشتن کشور به این که بیگانه چگونه مشکلات ما را حل کند خطاست.
نگاه دیگر این است که ما مردم و فرهیختگان را کم توان ببینیم. هر جا به ملت نقش داده شده گرهگشا بودهاند. در دفاع مقدس حضور مردم شرایط را تغییر داد.
در اقتصاد حضور مردم مشکلات را حل میکند. در کشور ما دولت نمیتواند متصدی باشد و باید در جایگاه ناظر باشد. باید از تصدیگری دولت کاسته و به نظارت او افزوده شود.
اگر به نقش جوانان و مردم باور داشته باشیم مشکلات حل میشود. اگر دولتمردان شجاعت و خطرپذیری جوان را باور داشته باشند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
قانون برنامه ششم حکم میکند سطح بیکاری از دوازده به هشت درصد برسد. یعنی اگر در سال یک میلیون شغل ایجاد نشود مشکل خواهیم داشت. اگر نقدینگی صرف ایجاد شغل شده بود این همه مشکل بیکاری نداشتیم.
ما میگوییم ۱۱میلیون جوان آماده ازدواج در کشور وجود دارد و اینها تسهیلات ازدواج میخواهند. با وجود مخالفت دولت طرح پیشنهادی نمایندگان مجلس برای اعطای وام ده میلیونی تصویب شد، اما امروز ۵۵۰هزار نفر در صف هستند.
اگر دو نفر از بدهکاران بانکی پولها را پس بدهند مشکل ازدواج حل خواهد شد.
مسکن از صنایعی است که بیشترین اشتغال را ایجاد میکند. مسکن مهر متوقف شد، اگر ایراداتی داشت آن را رفع میکردند. به چه دلیل چهار سال متوقف کردید.
ما در سال اول دولت مسکن مهر را تحویل مردم خواهیم داد.
کرمانشاه میتواند صنعت گردشگری قوی داشته باشد.در صنایع پایین دستی ظرفیت کشور به صورت کامل کار نمیکند و با تصحیح مدیریت ضعیف میتوان امور را درست کرد.
ما آمایش سرزمینی کرمانشاه را انجام دادهایم و هفده نقطه برای گرهگشایی انتخاب شده است و کارشناسان دانشگاهی در این امر مشارکت کردند. یک اراده بالا و قطع امید از خارجیها میتوان بحران بیکاری در کشور را حل کرد.
یارانه اقشار ضعیف قابل افزایش است. در مقابل از بعضی اقشار که فرار مالیاتی دارند، مالیات بیشتری گرفته شود و اجازه ندهیم فرار مالیاتی وجود داشته باشد.
ما نیروی انسانی، مردان و زنان توانمند داریم. چرا استان کرمانشاه باید یکی از بالاترین نرخهای بیکاری را داشته باشد؟ مردم از بازیهای جناحی و گروهی خسته شدهاند.
مردم دولتمردان کاسب و تاجر نمیخواهند. دولتی میخواهند که شب و روز نشناسد و با تغییر رویکرد همه مدیران متوجه شوند که یک تحول در مدیریت رخ داده است.
اکثر واحدهای تولیدی کرمانشاه غیر فعال یا نیمه فعال است. ما معتقدیم امکان باز گشت ۲۵درصد از این واحدها در هر سال وجود دارد.
دولتمردان میگویند پول نداریم یا نمیشود. اگر تصمیم به اجرای قانون ایجاد اشتغال میلیونی را ندارید،به صراحت با مردم در میان بگذارید تا مردم بدانند. اما ما به مردم میگوییم هم میخواهیم و هم میتوانیم.
سعی میکنم تا آنجا که بشود همه مسیرها در سفرهای استانی را با ماشین بروم تا امکان ارتباط بیشتر با مردم عزیز را داشته باشم.
این که هر روز افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد را گسترش دهیم، هنر نیست باید از ظرفیت ها برای اشتغال ایجاد کرد.
مردم کار میخواهند پول نمیخواهند. مسکن و شغل با کرامت وظیفه دولت است. ما معتقدیم میتوان در کشور بدون اقدامات لحظهای و تبلیغات، واقعی رفتار کرد.
ما از بچههای جبهه یاد گرفتیم که کارهای نشدنی هم شدنی است. شهدا به ما یاد دادند که میتوانیم. مشکل کشور ضعف مدیریت اجرایی است و تا تحول در مدیریت اجرایی رخ ندهد، دیگر تحولات به وقوع نمیپیوندد.
ما اوضاع فعلی اقتصادی و آسیبهای اجتماعی را در شان کشور نمیدانیم. بنابراین خودمان و همه افرادی که در دولت خواهند بود با نگاه به کار و کرامت فعالیت خواهند کرد.
حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران:
حتما باید مدیریت اجرایی کشور متحول شود.باید به مردم نقش و سهم داد تا خود از مسائل کشور گرهگشایی کنند.
وقتی میگوییم بیکاری در کشور وجود دارد، میگویند بودجه نداریم.
40 درصد از تحصیل کردهها بیکارند، 30 درصد جوانان بیکارند.
آیا باید این وضع ادامه پیدا کند و نگاه ما به دست بیگانه باشد یا می توانیم مبتنی بر همین داشتهها مشکلات را با ظرفیتهای ملی و به دست مردم و با مدیریت انقلابی و قوی و جهادی حل کنیم؟
در صنایع پایین دستی پتروشیمی، ظرفیتی که در حال کار است، از 2 به 12 میلیون تن قابل افزایش است.
پروژه مسکن مهر تعطیل شده، چرا امید مستضعفان و محرومان را ناامید کردند؟ باید به ملت پاسخ دهند.
هر سال، 6 درصد پیشرفت کار در مسکن مهر بوده است. ما می توانیم در دولت آینده، مسکن مهر را تا پایان سال تمام کنیم.
برخی فکر کردند منِ طلبه، رقیب این دولت هستم؛ رقیب این دولت عملکرد چهارساله خود اوست.
چرا ۵۰۰ هزار نفر از جوانان باید ماهها در نوبت وام ازدواج باشند؟ چرا وامهای چند هزار میلیارد تومانی به افراد بدحسابی می دهند که پولها را پس نمی دهند؟
چرا باید پولها و نقدینگی کشور را به کسانی بدهند که در تولید استفاده نشود؟ این پولها کجا رفته است؟
شرایط امروز جز با یک تحول در نظام مدیریت اجرایی کشور قابل تحمل نیست.
نظام اداری باید اصلاح شود. فساد نباید در نظام اسلامی وجود داشته باشد.
دولت باید به دور از پارتی بازی، رفیق بازی و رشوه، چرخ کشور را به حرکت درآورد.
باید سالی یک میلیون مسکن و یک میلیون شغل ایجاد شود. این کار، کاملاً قابل تحقق است.
برنامه ما پشتوانه علمی و پژوهشی از دانشگاههای معتبر کشور دارد.
فاصله طبقاتی را باید کم کرد؛ چرا باید یکی شکم سیر و دیگری گرسنه باشد؟ آیا این زیبنده نظام اسلامی است؟
باید یارانه طبقات پایین و فقیر را حداقل تا 150 هزار تومان افزایش داد؛ حقوقهای نجومی را باید کنترل کرد.
چرا کشور را معطل نگاه بیگانه بگذاریم که کی آنها میخواهند سرمایه گذاری کنند؟ نگاه ما به مردم و دست توانای جوانان برومند کشورمان است.
چرا باید در صندوق فرهنگیان این اتفاق نگران کننده بیفتد؛ آن هم در وضعیتی که معلمان ما گرفتار هستند. آیا نمی شود کاری کرد؟ حتماً این وضعیت به نفع مردم قابل تغییر است.
جوان ما شغل ندارد و کارگاههای تولیدی در حال تعطیل شدن است.
در دولت کار و کرامت سالی ۲۵ درصد از کارگاهها و کارخانههای تعطیل شده به تولید باز میگردد.
آیا باید فارغ التحصیلان بهترین دانشگاههای ما جذب کشورهای دیگر شوند؟ اگر زمینه کار باشد همه اینها مایلند به کشور خود خدمت کنند.
جوان ما شغل ندارد و کارگاههای تولیدی در حال تعطیل شدن است؛ در دولت کار و کرامت سالی 25 درصد از کارگاهها و کارخانههای تعطیل شده به تولید باز میگردد.
در فساد، قبل از هر کس باید رئیس دولت مدعی مبارزه با فساد باشد. نه اینکه بگویند چرا فساد را گفتید و آن را توجیه کنند.
باید از شفاف سازی و مبارزه با فساد استقبال کنند نه اینکه دولت ناراحت بشود و از متخلف حمایت کنند.
ما مسئولیم در قبال آن جانبازی که بعد 30 سال هنوز روی تخت ناله میکند؛ ما مسئولیم در قبال آن مردی که خجلت زده از بیکاری به خانه باز میگردد.
ما به دنبال قدرت و جاه نیستیم؛ افتخار هیچ مقامی در عالم برای من با جاروکشی حضرت رضا قابل مقایسه نیست؛ ولی دیگر نمیخواهیم خجلت سرپرست خانواری از بیکاری را ببینیم.
حتما این وضعیت به نام انقلاب اسلامی قابل تغییر است. با حرف درمانی نمیشود کار را پیش برد، مردم اقدام و عمل می خواهند.
تغییر الزامیست
هر اندازه تلاش کنیم که کارنامه چهار ساله دولت "تدبیر و امید" را با یک نگاه مثبت و خوش بینانه مرور کنیم متأسفانه نکته مثبتی در آن مشاهده نمی گردد.
علیرغم وعده های زیادی که جناب روحانی در دوران مبارزات انتخاباتی خود در سال 92 به مردم داد هیچ یک از آن وعده ها نه تنها تحقق پیدا نکرد بلکه در مقایسه با قبل از این دولت سیر نزولی را هم طی نمود. دولتی که مدعی بود:
صد روزه مشکلات اقتصادی را حل می کند و کاری می کند که هم سانتریفیوژهای هسته ای بچرخد هم چرخ اقتصاد کشور به گردش افتد،
کاری خواهد کرد که در اثر توافق هسته ای (برجام)"بالمره کلیه تحریم ها" برداشته می شود،
کاری می کند که پاسپورت ایرانی اعتبار جهانی خود را بدست آورد و جمهوری اسلامی از انزوا خارج شده و با همه کشورها تعامل سازنده برقرار کند،
فساد را ریشه کن نموده و همه مردم را صاحبخانه کند،
عدالت و اعتدال را برقرار نموده و شکاف طبقاتی را به حداقل کاهش دهد،
سبک زندگی اسلامی را مستقر نموده و اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند،
4 میلیون شغل صرفاً از توسعه گردشگری ایجاد کند،
با دیدن دم کدخدا (امریکا) و از طریق مذاکره با او گره کور هسته ای را نه تنها باز کند بلکه همه تحریم هایی که مدعی بود آب مردم، نان مردم به آنها وابسته است بالمره برداشته شود! و با برداشتن تحریم ها گره بیکاری مردم و اقتصاد مردم گشوده شود!!
امروز ملاحظه می گردد که نه تنها در تحقق این ادعاها کوچکترین موفقیتی بدست نیاورده است بلکه سیر قهقرایی را هم طی کرده است آنجا که در عمل ملاحظه می گردد که:
نه تنها مشکلات اقتصادی صد روزه که هیچ بلکه چهار ساله هم بهبود نبخشیده بطوری که ناچار می گردد ادعای اولیه خود را انکار کند و با طرح این مسئله که صد ساله هم نمی شود مشکلات اقتصادی را حل نمود، درواقع آب پاکی روی دست مردم ریخته است.
نه تنها چرخ سانتریفیوژهای هسته ای از چرخش افتاد، و تحریم ها برداشته نشد بلکه بر حجم آنها هم افزوده گردید،
هیچ یک از گره های اقتصادی مردم باز نشد و رکود اقتصادی همچنان پابرجاست،
بر خیل عظیم بیکاران افزوده گردید و بسیاری از کارخانجات تعطیل گردیده و یا با حداقل تولید لنگ لنگان به کار خود ادامه می دهند.
از برجام بد فرجام چهره ای همچون آفتاب تابان و فتح الفتوح ساخته و بر این باور بود که باید برجام های دیگری نیز در سایر موارد اختلافی با امریکا به کار گرفته شود و جالب تر از آن اینکه از درون مذاکرات هسته ای و به صورت محرمانه موافقت نامه های خفت آوری همچون IPC در مسائل نفتی و مالی همچون FATF هویدا می گردد که حاصل آن چیزی جز نوعی کاپیتولاسیون مالی و نادیده گرفتن قانون ملی شدن صنعت نفت نمی باشد.
از اعتدال و عدالت دولت تدبیر و امید، پرداخت حقوق نجومی سر در می آورد و دریافت کنندگان آن ذخیره انقلاب می گردند.
نه تنها مبارزه ای با فساد صورت نگرفت بلکه اختلاس های عظیمی همچون در صندوق ذخیره فرهنگیان و در خانواده مدیران هویدامی گردد و آنها را توجیه کرده و بعنوان مطالبات معوقه مطرح می گردد.
این اجمالی بود بر شکست ها و ناکامی های دولت تدبیر و امید در این چهار ساله. به راستی معلوم نیست چگونه این دولت مستقر و با این کارنامه تهی می تواند توقع داشته باشد که باز هم مردم از او استقبال نموده و به او رأی بدهند. آنچه را که برشمرده شد اجمالی از کارنامه دولت یازدهم بود و اگر بخواهیم همه ناکامی ها و شکست های این دولت را با جزئیات بیان کنیم به قول معروف مثنوی هفتاد من کاغذ می شود!!!
واقعاً تعجب می کنم که علیرغم این ناامیدی نسبت به بهبود شرایط زندگی مردم چگونه باز هم خود را مستحق رأی مردم برای دوره ای دیگر می داند.
در اینجا من نمی خواهم ملت عزیز ایران را توصیه به دادن رأی به کاندیدای خاصی نمایم ولی فقط می توانم بگویم عموم مردم از هر جبهه و جناحی باشند خارج از تعصب گروهی و جناحی بخواهند تصمیمی منطقی و عاقلانه در اعطای رأی خود بگیرند بدون تردید رأی ایشان به دولت شکست خورده، منفعل و واداده "تدبیر و امید" نخواهد بود و در این صورت بر سر یک دوراهی نمی مانند و عنان اجرایی کشور را برای بار دیگر در اختیار سکان داری همچون آقای حسن روحانی قرار نخواهند داد و به عبارت دیگر دو مرتبه از یک سوراخ گزیده نخواهند شد.
زاکانی داوطلب انتخابات ریاستجمهوری
گزارش رسمی بانک مرکزی نشان میدهد تعداد خانوادههایی که در دولت روحانی فرزندان ۱۰تا ۱۴ساله خود را به دنبال کار فرستادهاند، ۲برابر شده است.
گزارش رسمی بانک مرکزی حاکی از افزایش نرخ بیکاری جمعیت ۱۰تا ۱۴ساله از 6.9درصد در سال ۹۲به 12.5 درصد در پاییز ۹۵است.
علیرضا زاکانی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
موقعیت کنونی کشور وضعیت بحران است و چراغهای خطر روشن شده است. شرایط کشور در موقعیتی است که در تامین اجتماعی با ورشکستگی مواجهیم و دارایی کمتر از 9 درصد تعهد است.
راه برون رفت از این مشکلات را توجه به امکانات و اقتضائات کشور است، اگر بخواهد در کشور اتفاقی بیفتد، باید کانون تولید را وسط قرار دهیم و همه چیز را برای تولید بگذاریم.
چون فضای اقتصادی کشور دچار عدم شفافیت و از طرفی بانکها انگیزهای برای سرمایهگذاری در رونق تولید ندارند امروز شاهد حجم بالای اختلاسها در شبکه اقتصادی کشور هستیم.
اگر دولت همت کند و جلوی 20 میلیارد قاچاقی که به شکل رسمی وارد کشور میشود را بگیرد میتواند 2 میلیون شغل جدید ایجاد کند، ولی متاسفانه عزمی برای این کار وجود ندارد.
به طور مثال دولت قبل در خصوص ضایعات پتروشیمی 80 درصد عوارض بسته بود که در نتیجه ارزش نداشت که این عوارض به چین فرستاده شوند ولی در دولت یازدهم عوارض و ضایعات پتروشیمی به 10 درصد کاهش یافت که این موضوع باعث شد ضایعات بار شده و به چین ارسال شود و با ارزش افزوده دوباره همین ضایعات وارد کشور شوند و ارز قابل توجهی را از کشور خارج کند.
این موضوع نشان میدهد که متاسفانه نه تنها دولت به رونق تولید کمک نمیکند بلکه با برخی مصوبات خود به رکود اقتصادی و شکستگی کمر تولید کنندگان کمک کرده است.
دکتر زاکانی کاندیدای ریاست جمهوری دولت دوازدهم آنطور که من می شناسم
چندین سال است که با دکتر زاکانی از دور و نزدیک آشنا هستم و او را به خوبی می شناسم. زاکانی از جانبازان جنگ تحمیلی و از نسل اول انقلاب می باشد.
او بعد از پایان جنگ وظیفه خود را در این دید که در جبهه علم و دانش به تلاش انقلابی خود ادامه دهد و توانست در مدتی کوتاه مدارج علمی را تا دکترای تخصصی پزشکی هسته ای طی کند و بعنوان یک بسیجی تمام عیار و مخلص وارد فعالیت های سیاسی شود تا بتواند در صحنه سیاست از دستاوردهای انقلاب اسلامی صیانت و حراست کند و در سه دوره متوالی توسط مردم تهران به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب و وارد فعالیت های سیاسی گردید. دراین دوره او با شجاعت و پیگیری هرچه تمام تر با مفاسد ایجاد شده در سیستم دولتی مقابله کرده و از هیچ تهدیدی هراس به خود راه نداده است و با افشاگری های خود از رانت خواران و مفسدین بارها به دادگاه کشانده شده و هر مرتبه خود را سرافراز و دشمنان را ناکام کرده است. او از نسل انقلاب و طبقات پایین شهر تهران(میدان خراسان) می باشد و زندگی ساده و بی پیرایه خود را هم چنان حفظ کرده است. شهرت، قدرت و مال و منال هرگز او را نفریفته و در کمال اخلاص و دیانت به زندگی جهادی و انقلابی خود ادامه داده است.
اینک که کاندیدای ریاست جمهوری شده است و در واقع برای خدمت هرچه بیشتر به محرومان جامعه و مبارزه با تجمل پرستی، رانت خواری و فسادهای کلان به میدان آمده است و در عین حال او آدمی منطقی، ولایی و مشورت پذیر می باشد و یقین دارم که اگر خدای متعال مصلحت بداند و ملت ایران او را به ریاست جمهوری انتخاب کنند کشور، دولت و جامعه ما در مسیر اصولی و صحیحی راهبری خواهد شد و ان شاءالله خواهد توانست ریشه محرومیت و فقرزدایی را برچیده و جایگاه جهانی جمهوری اسلامی را به آن جایگاه شایسته، مقتدرانه و استکبار ستیز آن خواهد رساند.
دکتر منوچهر محمدی
آقای روحانی، لطفاً برای مردم انشا نخوانید
نماینده سابق مردم تهران تاکید کرد: آقای روحانی، لطفاً برای مردم انشا نخوانید، شما املای خود را در این ۴ سال نوشتید و امروز هم وقت ارائه کارنامه است.
علیرضا زاکانی در صفه شخصی خود نوشت: آقای روحانی، به مدد مشاورانش، آموخته با حرفهایی از جنس گازانبر و ماشیندودی، از پاسخگویی بگریزد و از نکردههایش برای مردم بگوید. ایشان امروز در نشست خبری خود، مدعی شد که دولتش اولین دولتی است که بدهی خود را پرداخت میکند و بدهی برای دولت بعدی نخواهد گذاشت!
این ادعا در حالی صورت گرفته که تنها کافی است به وضعیت بدهیهای دولت به تأمین اجتماعی نگاه بیاندازیم. آقای تقی نوربخش در ابتدای دولت مدعی بود که دولت حدود 60 هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهکار است.
این رقم در گزارش اخیر وزارت اقتصاد، 90 هزار میلیارد تومان برآورد شد. این در حالی است که اخیراً آقای نوربخش رقم واقعی بدهی دولت روحانی به تأمین اجتماعی را 130هزار میلیارد تومان عنوان کرده است!
امروز تأمین اجتماعی در مرز ورشکستگی است و آینده میلیونها ایرانی به خطر افتاده است. آقای رئیسجمهور بهتر است به جای ادعاهای عجیب و غریب، از وضعیت شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (#شستا) به مردم گزارش بدهد و بگوید 200 شرکتی که هر کدام 5 هیئت مدیره دارند، ماهانه چقدر از بیتالمال را به جیب افراد خاص واریز میکنند؟
آقای روحانی، لطفاً برای مردم انشا نخوانید. شما املای خود را در این 4 سال نوشتید و امروز هم وقت ارائه کارنامه است.
اطلاعیه روابط عمومی جبهه مردمی
در پی اعلام نتایج شمارش آرا دومین مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خصوص نامزدهای ریاست جمهوری این جبهه و اعلام اسامی پنج نفر اول و دریافت اعتراض آقای دکتر حاج بابایی، هیئت نظارت جبهه مردمی که وظیفه نظارت بر انتخابات را برعهده داشت، آراء ایشان را با توجه به فاصله کم با نفر پنجم اعلام شده مجددا بازشماری کرده و در نتیجه مشخص شد که پنج نفر اول عبارتند از آقایان:
سید ابراهیم رئیسی
علیرضا زاکانی
مهرداد بذرپاش
محمدباقر قالیباف
حمیدرضا حاجی بابایی
که تصمیم گیری در خصوص نحوه حضور آنها در رقابتهای انتخاباتی بر عهده ی شورای مرکزی جبهه خواهد بود
نتایج شمارش آرا
با پایان مرحله شمارش آرا دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، اسامی پنج نامزد نهایی این جبهه که از میان 10 کاندیدا انتخاب شده اند، به شرح زیر است:
رئیسی 2147 رای
زاکانی 1546 رای
بذرپاش 1404 رای
قالیباف 1373 رای
فتاح 994 رای
پیام تشکر علیرضا زاکانی از اعضای مجمع عمومی جبهه مردمی
خداوند قادر متعال را سپاس می گویم که نیروهای انقلابی را در گام دوم حرکت بزرگ خود در 17 فروردین 96 راهنمایی و سرپرستی کرد و این کمترین را نیز نزد آنان قابل اعتنا و اعتماد نمود: «وکم من ثناء جمیل لست اهلا له نشرته»
اینکه نیروهای مردمی جبهه انقلاب توانستند علیرغم بدخواهان انقلاب، شکوه، عظمت و عزم خود را برای ایجاد تغییر و تحول انقلابی در جامعه نشان دهند قابل ستایش و شکرگذاری است؛ و اینکه اعتماد آنان برای آغاز راه پرخطر و سرنوشت ساز انتخابات ریاست جمهوری در کنار سایر بزرگواران بر دوش اینجانب نهاده شد، باعث سنگینی وظیفه و تلاش مضاعف خواهد بود.
لذا بر خود واجب میدانم از حسن نظر و رای اعتماد اعضای مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب و تلاش خستگی ناپذیر شورای مرکزی و عوامل اجرایی آن خاضعانه تشکر و سپاسگزاری کنم.
همچنین از سایر نامزدهای جریان انقلاب خصوصا آنها که جزء پنج برگزیده قرار نگرفتند و همراهی خود را صادقانه با منتخبین بیان داشتند قدردانی میکنم و متعهد می شوم تمام تلاش خود را در پیمودن بسیجی گونه این عرصه همچون همرزمان شهیدم در دوران دفاع مقدس و میدان جهاد در راه خدا با استفاده از ظرفیت همه نیروهای انقلاب به کار گیرم؛ ان شاءالله.
علیرضا زاکانی
19فروردین
بیانیه رسمی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي عَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
ملت شریف و سر افراز ایران
در حالی چهارمین دهه ی عمر نظام اسلامیان سپری می شود که با وجود موفقیت ها و پیشرفت های امیدوار کننده، همچنان درد های مزمن ساختاری و سنت های نادرست مدیریتی مردم را رنج می دهد و دولت را از پاسخگویی به انتظارات مردم و تحقق اهداف قانون اساسی ناتوان ساخته است.
مردم می پرسند با وجود این همه منابع سرشار و سرزمین پر نعمت، استعداد های متراکم انسانی و رهنمود های روشن رهبر عزیز انقلاب؛ چرا وضع کشور چنین است و چرا ظرفیت مجموعه های داخلی به جای هم افزایی برای حل مسائل کشور، صرف خنثی سازی یکدیگر و رقابت های تخریبی می شود؟
آیا نمی توان قفل رکود و بیکاری و انسداد در کسب کار و آسیب های اجتماعی ناشی از آن را گشود؟!
اینجانب به پشتوانه ی بیش از دو دهه تجربه ی مدیریتی در سطح کلان همچنین تعامل و نظارت بر ساختارهای مختلف ملی و رویارویی مستقیم با مفاسد و نواقص موجود در سازمان ها و دستگاهای مختلف اجرایی، نسبت به ریشه های مسائل کشور و گرفتاری های مردم آگاهی و اشراف یافته ام و عمیقاً معتقدم این وضعیت قابل تغییر است و به مدد الهی امکان بازگشت تحرک، نشاط و رونق به زندگی_مردم وجود دارد .
ایران اسلامی بن_بست ندارد و کلید واقعی حل مشکلات حضور و اراده ی همه ما مردم برای تحول جدی در مدیریت اجرائی کشور است و گام اول در ایجاد این تغییر، تشکیل دولتی توانمند و آگاه است که برای خدمت به مردم و بازگرداندن کرامت به آنان و مبارزه با تبعیض فقر و فساد شب از روز نشناسد.
با آنکه اکنون بیش از یک سال است مأموریت خدمت به مستضعفان و محرومان ، زائران و مجاوران آستان قدس رضوی را وجهه ی همت خود قرار داده و این توفیق عظیم را غیر قابل قیاس با هر مقام مادی و معنوی دیگر می دانم ، اما ملاحظه ی رنج ها و گلایه مندی های مردم و دعوت وسیع اقشار مختلف و نخبگان از این خادم خود برای حضور در عرصه ی انتخابات، راه هر گونه عافیت طلبی و ترجیح علایق شخصی را به روی اینجانب بسته است.
اکنون با شناخت دقیق از ظرفیت های عظیم انسانی و مدیریتی کشور و در پی دعوت های پر شمار و محبت آمیز علماء گرانقدر ، اقشار مختلف مردم و نخبگان و جوانان دلسوز، مسئولیت دینی ملی و انقلابی خود را حضور در این صحنه یافته ام.هر چند تا کنون و طی سه دهه ی گذشته هیچ عزمی برای دستیابی به قدرت نداشته ام.
این حضور با توکل به خدا و توسل به حضرت بقیه الله الاعظم (روحی فداه) فارغ از گروه بندی های سیاسی رایج و صرفاً با تاکید بر رعایت قانون ، اخلاق، انصاف ، صداقت با مردم و پرهیز از جنجال و سوء استفاده از مقدسات و بیت المال در رقابت انتخاباتی خواهد بود و معتقدم مردم صاحبان حقیقی سرنوشت کشور و انقلابشان هستند و آنانند که به واسطه ی فرصت دادن برای خدمت، بر مسئولان منت دارند.
نجات کشور از بحران های پیش رو و بازگرداندن آسودگی خاطر به مردم، صرفاً با ایجاد تحول در مدیریت اجرایی، بکارگیری مدیران امین و قوی و حرکت آگاهانه بر اساس اهداف برنامه ای جامع و همه جانبه که انشاءالله آن را در فرصت گفتگوهای پیش رو با شما ارائه خواهم داد، ممکن خواهد بود.
ابراز محبت اقشار مختلف مردم گروه های مختلف سیاسی و جبهه انقلاب اسلامی به این خادم امام هشتم علیه السلام نوید بخش امکان ایجاد انسجام و همدلی حداکثری میان تمامی علاقمندان به سرافرازی ایران و دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی امام و شهداء برای تشکیل دولت جدیدی است که وضع کنونی را به نفع مردم و آینده ی درخشان ایران اسلامی تغییر دهد. ان شاالله
ولینصرن الله من ینصره
سید ابراهیم رئیسی
۲۰فروردین ۱۳۹۶