ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

prof-mohammadi.ir

منوچهر محمدی

منوچهر محمدی

دکتر منوچهر محمدی: رژیم صهیونیستی پس از گذشت 15 ماه از عملیات طوفان الاقصی و جنایات هولناکی که در کشتن زنان و کودکان بیگناه غزه انجام داد، بدون آنکه به هیچ یک از اهداف خود برسد، پیشنهادات این رزمندگان را پذیرفته و به آتش بس تن داد.

نتانیاهو، نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی بر این فرض بود که حماس را نابود می کند و گروگان های اسرائیلی را آزاد خواهد نمود تا مجدداً باریکه غزه را اشغال نماید ولی در این مدت 15 ماهه، مقاومت به صورتی همه جانبه وارد کارزار شد و ارتش اسرائیل را آنچنان تحت فشار قرار داد تا کارنامه خود را درخشان تر کند.

بر خلاف گذشته که عموماً هر کدام از گروه های مقاومت با رژیم صهیونیستی درگیر می شدند و اینطور بود که بقیه گروه ها به کمک آنها نمی شتافتند، ولی این بار نه تنها گروه های فلسطینی اعم از حماس و جهاد اسلامی وارد صحنه شدند بلکه گروه های مقاومت غیر فلسطینی نیز همچون حزب الله، انصار الله و مقاومت اسلامی عراق وارد صحنه شدند و در شرایطی که اسرائیل با حماقت تمام اسماعیل هنیه را در تهران ترور کرد، جمهوری اسلامی در 2 عملیات وعده صادق (1) و (2) ضربه جانانه ای بر پیکر جعلی این رژیم وارد کرد.

این عملیات موفق اگرچه هزینه هایی برای مقاومت در برداشت اما پیروزی ارزشمندی را به ارمغان آورد و موجب رشد و گستردگی جبهه مقاومت در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی شد و همچنین زمینه مناسبی را برای اجرای عملیات نهایی بر علیه اسرائیل ایجاد کرد.

همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش گویی کرده اند، جامعه جهانی شاهد نابودی و محو رژیم صهیونیستی از صحنه تاریخ بشریت خواهند شد. انشاالله ... 

دکتر منوچهر محمدی: جناب آقای پزشکیان رئیس جمهور محترم در مصاحبه ای با خبرگزاری آمریکایی اِن بی سی (NBC) داشته است اعلام آمادگی یک مذاکره شرافتمندانه با دولت ترامپ را اعلام کرده است و در عین حال، مسئله انتقام عمل تروریستی ترامپ در ماجرای شهادت سردار قاسم سلیمانی را منتفی دانسته است.

در واقع آقای پزشکیان علیرغم تصریح رهبری انقلاب مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا مهر تایید بر مطالبی که در این زمینه آقایان ظریف و عبدالعلی زاده مطرح کرده بودند، گذاشته است.

در حالیکه آقای رئیس جمهور در جریان مذاکرات برجام و خلف وعده ترامپ به خروج از مذاکرات برجام شدیداً به دولت آمریکا حمله نموده و غیر قابل اعتماد بودن دولت آمریکا را تصریح می نماید. جالب توجه اینکه دولت ترامپ که قبلاً آمادگی مذاکره بدون پیشرفت را داشت در این مرحله شرایط جدیدی را به عنوان پیشرفت مذاکره مطرح نموده است.

در طرح ۱۰۰ روزه دولت ترامپ در قبال ایران، ترامپ مطرح نموده است که این دولت در صورتی آماده مذاکره با ایران می باشد که اولاً کلیه فعالیت­ های هسته ای خود را تعطیل نموده و ثانیاً حمایت های خود را از جبهه مقاومت (گروه های نیابتی) قطع نماید!

همانطور که در مقالات قبلی مطرح گردید دولت مستکبر آمریکا وقتی که ملاحظه می کند که جمهوری اسلامی یک قدم به نفع او حاضر است بردارد قانع نگردیده و توقع دارد که قدم های خیلی بیشتری در جهت خواسته های آمریکا برداشته شد و به عبارت دیگر هدف نهایی آمریکا تسلیم مطلق جمهوری اسلامی در مقابل این دولت می باشد و یقیناً و حتی به تسلیم هم قانع نخواهد شد بلکه نابودی نظام جمهوری اسلامی و به عبارت دیگر نابودی ملت ایران را خواستار می باشد و این سیاستی است در مورد کشورهایی همچون لیبی، افغانستان و اخیراً در سوریه اعمال کرده است.

البته اطمینان داریم که باتوجه به قاطعیت مقام معظم رهبری در عدم مذاکره با آمریکا دولتمردان فعلی موفق نخواهد شد به این خواسته خود برسند و سیاست مذاکره با آمریکا را پیش ببرند ولی متاسفانه این سیاست می تواند دولت را از انجام  فعالیت های اقتصادی و به ویژه در معیشت مردم باز بدارد و شاید زمینه را برای یک فتنه دیگر فراهم نماید و هزینه سنگینی بر دوش ملت ایران تحمیل نماید.

امیدواریم که چنین اتفاقی نیفتاد ولی ملت باید کاملاً به گوش باشد و متوجه حرکات عناصر ضد انقلاب و غرب گرا که متاسفانه بسیاری از آنها در درون قوه مجریه جا خشک کرده اند، باشد.  

دکتر منوچهر محمدی: چند ماه پس از روی کار آمدن دولت آقای مسعود پزشکیان، افرادی که در کابینه ایشان حضور دارند تنها راه حل اصلی مشکلات کشور را مذاکره مستقیم با آمریکا خطاب کردند و آقای جواد ظریف در مقاله ­ای در مجله فارن افرز بر آمادگی دولت پزشکیان برای مذاکره با آمریکا نه تنها بر سر مسئله هسته­ ای بلکه بر سر سایر مسائل از جمله مسائل تسلیحاتی و حتی آمادگی برای الحاق به کنوانسیون خلع سلاح تاکید کرد. به دنبال ایشان آقای دکتر عارف در شورای روابط خارجی موضوع مذاکره با آمریکا را به طور جدی مطرح کرد ولی مقام معظم رهبری در جمع روحانیون و اهالی قم آب پاکی را بر روی دست آقایان ریخت و فرمودند که مطلقاً با آمریکا مذاکره نمی­کنیم چراکه ایشان به خوبی می­دانستند که هدف اصلی توصیه­ کنندگان مذاکره، با توجه به تجربه مذاکرات قبلی  در دولت حسن روحانی، چیزی جز تسلیم کامل در مقابل آمریکا نیست.

اصولاً آمریکای مستکبر وقتی از مذاکره با کشوری مانند جمهوری اسلامی صحبت می­کند، زمانی هست که اهرم­ های فشار را ناکارآمد می­بیند و امیدوار است که از طریق مذاکره به خواسته­ های خود برسد. جالب توجه اینکه وقتی آمریکا از مذاکره با کشورهایی که در گردونه­ی آن نیستند تاکید می­کند، بر این باور است که در جایگاهی بالاتر با طرف مقابل نشسته و خواسته ­های خود را به او دیکته کند و بر آنها مهر تایید بگذارد که به عبارتی دیگر چیزی جز تسلیم نامه نمی­باشد.

خدا را شاکر و سپاسگزاریم که خداوند به ملت ما چنین رهبری اعطا نموده است که با قدرت و با شناخت دقیق از مواضع خصمانه آمریکا همچون کوه در مقابل  آمریکای مسکتبر ایستاده و زره ­ای به خواسته­های ناحق آنها توجه ­ای نمی­کند. اینک بر دولتمردان دولت چهاردهم فرض است که سیاست خارجی خود را در چارچوب نظرات مقام معظم رهبری همچون دولت شهید رئیسی تنظیم نموده و مشکلات اقتصادی کشور را بر عدم وابستگی به غرب حل و فصل کند و منابع بالقوه کشور را به صورت بالفعل در آورده و خود را بی­نیاز از قدرت ­های متخاصم بنماید. 

جناب آقای دکتر پزشکیان در دوران مبارزات انتخاباتی، صراحتاً اعلام نمود که من برنامه­ ای ندارم و تابع سیاست­ های مقام معظم رهبری هستم و برنامه هفتم را اجرا میکنم و بقیه امور را بر عهده کارشناسان می­گذارم.

ملت با 16 میلیون رای ایشان را به ریاست جمهوری انتخاب کردند ولی متاسفانه علی­رغم ادعاهای خود در طول این مدت کوتاهه 5 ماهه،  بیش از 40 درصد به قیمت ارز اضافه شده که نتیجه آن کاهش ارزش ریال و افزایش قیمت کالاهای اساسی و به همین اندازه افزایش صورتحساب برق مصرفی مردم شده است.

ایشان با انتخاب همان افرادی که در دوران حسن روحانی و محمد خاتمی امتحان خود را پس داده بودند زمزمه مذاکره با دولت تامپ را سر دادند و اقتصاد کشور را که می بایست الویت دولت باشد، رها نموده و ضربه ای سنگین بر معشیت عمومی به ویژه اقشار آسیب پذیر وارد کردند.

تولید داخلی که در واقع مولد اصلی سرمایه کشور میباشد با خاموشی های پی در پی به تعطیلی کشانده و با افزایش قیمت ارز که موجب افزایش بهای مواد اولیه می گردد، کار تولید را به شدت مختل نموده و می رود که بسیاری از تولیدکنندگان توان اداره کار را نداشته و به ورشکستگی کشیده شوند و در نتیجه به تعداد بیکاران هم افزوده گردد.

آقای رئیس جمهور محترم به جای اینکه دغدغه رفع این مشکلات را در حوزه اقتصاد داشته باشد به دنبال رفع فیلترینگ میباشد و با صراحت اجرای قانون، عفاف و حجاب را منکر می گردد.

به نظر می رسد که تیم اقتصادی دولت آمده ­اند که به دنبال این هدف هستند که آنچنان عرصه را از نظر اقتصادی و مالی بر مردم تنگ کنند تا به زعم خود آمادگی پیدا کنند که تسلیم خواسته های مستکبرین (آمریکا) گردند. غافل از آنکه ملت بصیر و آگاه کشور متوجه این سیاست های غلط هستند.

صادقانه به آقای دکتر پزشکیان توصیه می گردد که مراقب اطرافیان خود باشید و نگذارید بیش از این بر توده های مردم و اقشار آسیب پذیر فشار وارد گردد و این سیاستی که در حال حاضر توسط همکاران شما در پیش گرفته شده است آینده آن نامعلوم بوده و به ناکجا آباد منتهی می گردد.

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی، کاین ره که تو می­روی به ترکستان است!

دکتر منوچهر محمدی: جمهوری اسلامی از بدو تاسیس تا به امروز با توجه به کینه­ هایی که دشمنان انقلاب به ویژه آمریکا با این نظام داشته ­اند، همیشه با انواع و اقسام توطئه­ و فتنه مواجه بوده است و کمتر دوره ­ای را سراغ داریم که روی آرامش به خود دیده باشد چراکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی همه نظام­ های سلطه­ گر و مستکبر را به چالش کشانده و نظامی نوین را بر مبنای عدالت، آزادی و حمایت از مستضعفین عالم و مبارزه  با استکبار  به وجود آورده است.

متاسفانه مدیریت قوه مجریه در اوایل انقلاب عموماً در اختیار کسانی بوده است که گرایش به آشتی و مصالحه با مستکبرین عالم داشته است و اگرچه بارها با روی­گردانی قدرت­ های سلطه ­گر مواجه شده ­اند ولی این عناصر دست از سیاست غلط متمایل به غرب را بر نداشته ­اند.

تنها دوره ­ای را که به جرات می ­توان گفت سیاستی مستقل از همه قدرت­ های سلطه­ گر داشته و اجرا کرده است، دولت شهید رئیسی بود که متاسفانه با سقوط هلیکوپتر ایشان، دولتی کوتاه مدت و مستهجن گردیده و الزاماً با انجام انتخابات زودهنگام مجدداً  به دست اصلاح­ طلبان و غرب­ گرایان قرار گرفت.

آقای دکتر پزشکیان که خود اعتراف دارد نه از سیاست سر رشته ­ای دارد و نه برنامه­ ای جدید ارائه می­دهد با تکیه بر قومیت ­گرایی توانست اکثریت آراء را به دست بگیرد و زمینه را برای نفوذ دگراندیشان در پست­ های کلیدی فراهم نماید و امروزه باتوجه به رها کردن اقتصاد کشور و با تکیه بر اینکه نداریم، نمی­ شود با افزایش نجومی قیمت­ های کالاهای مورد نیاز معیشت جامعه بر نارضایتی عمومی می ­افزاید و عمداً یا سهواً  بستر شورش جدیدی را فراهم می­ کند.

جالب آنکه اگر در فتنه سال 1388 قوه مجریه در مقابل فتنه گران بود، ولی این مرتبه فتنه ­گران در درون دولت قرار دارند. اگر درر فتنه 1388 مردم در کنار دولت به مقابله فتنه­گران پرداختند این مرتبه مردم باید به تنهایی به مقابله فتنه­ گران درون دولت بپردازند و کاری سخت­ تر داشتند و هزینه­ ای زیادتر باید بپردازند.

با این وجود، ملت ما توانسته ­اند بر همه بحران­ ها و فتنه ­های گذشته چیره شود و هزینه آنرا پرداخت نموده است، یقیناً بر فتنه احتمالی آینده هم غلبه کرده و با بصیرت تمام و کمال، اشتباهات گذشته را جبران نموده و همچنان راست قامت­ تر و قدرتمندتر در مسیر الی ­الله پیش خواهد رفت. 

صفحه1 از24